rain
Wij zijn goed in het maken van content en doen dat met alle liefde voor jou!

Redbird Media

Redbird Media is een full-service media bureau dat bedrijven en particulieren ondersteund met verschillende vormen van media. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van foto- en videografie, het ontwikkelen van complete social media campagnes en het beheren van social media kanalen. Wij bedenken en ontwikkelen hoogwaardige visuele content en werken daarom met veel plezier vaker samen met diverse reclame- en marketingbureaus in de buurt, om zo tot het allerbeste eindresultaat te komen.
WIE ZIJN WIJ?
about

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een full service social media bureau en helpen jou graag met het realiseren van jouw online media behoefte.
Het creëren van online media content is wat wij dagelijks doen. Bekijk hieronder wat we kunnen betekenen voor jou!

BRANDING & IDENTITEIT

Een sterk merk is niets zonder herkenbaarheid. Het is essentieel jouw nieuwe merk te onderscheiden in deze jungle van online media. Een visuele identiteit creëren is waar wij goed in zijn!

DESIGN (DTP)

Wij kunnen toffe dingen met een papier en een schaar, maar we kunnen nog veel meer met computers, tekensoftware, en de juiste hoeveelheid cafeïne om hoogwaardige ontwerpen te realiseren.

FOTOGRAFIE

Als standaard afbeeldingen niet genoeg zijn, gaan wij net een stapje verder. Door onze jarenlange ervaring maken wij van elke foto-opdracht een professioneel en hoogwaardig meesterwerk!

SOCIAL MEDIA

Ben je onbekend in het land van social media? Wij bieden de helpende hand en ondersteunen bedrijven die behoefte hebben aan het gebruik van verschillende socialmediakanalen.

VIDEOGRAFIE

Hoogwaardige video content om je nieuw gevestigde bedrijf of evenement in beeld te brengen is een van onze diensten. Wij maken hoogwaardige bedrijfsvideo’s voor zowel bedrijven en particulieren.

WEB DESIGN

Succes op het internet begint met een mooie, duidelijke en opvallende website die goed in elkaar steekt. Met de juiste tools en expertise in webdesign en webdevelopment realiseren wij websites voor jouw bedrijf.

Wij creëren waardevolle content en beheren social media kanalen voor bedrijven en ZZP’ers.
Redbird Media
about
Team

HIER ZIJN WIJ TROTS OP!

Elk project dat wij hebben afgeleverd bezorgt ons het gevoel nog meer te willen doen.
Wij snakken naar nog meer fotografie, video’s en helpen je graag met social media!

432

CAPPUCCINO’S & KOFFIE!

24

TEVREDEN KLANTEN TOT NU TOE!

17

SOCIAL MEDIA BERICHTEN

31413

FOTO’S & VIDEO’S GEMAAKT!

Team
Services

ONZE WERKWIJZE

Onze rode draad is het verzorgen van afgestemde media voor klanten, technisch advies en de juiste tools.
Onze medewerkers zijn altijd blij nieuwe klanten te voorzien van de juiste adviezen voor dagelijkse content!

KLANTCONTACT

Heldere en transparante communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. De persoonlijke wensen en aspecten worden vooraf goed besproken om zo een helder en duidelijk beeld te krijgen wat er verwacht wordt.

UITVOERING

Hierna is het tijd om het gevraagde werk in uitvoering te brengen. Wij beoordelen de beste manier wat betreft het inzetten van diverse soorten media aan de hand van de vraag van de klant. Daarna gaan we kijken wat we gaan doen!

EINDRESULTAAT

Als alle werkzaamheden juist zijn uitgevoerd vinden wij het belangrijk dat het eindresultaat besproken en geëvalueerd wordt met de klant. Zo garanderen wij een perfect afgeleverd product afgestemd op de wensen van de klant!

Services
work

PORTFOLIO

Wij geloven dat ons werk voor zich spreekt. Neem een kijkje tussen het werk wat wij
voor anderen hebben gemaakt met liefde voor elk detail!

JE VINDT ONS OOK OP SOCIAL MEDIA!

Bereid jezelf voor op een gave ervaring en volg ons op onze socialmediakanalen. Wij beloven dat je er geen spijt van krijgt!

work
clients

ONZE KLANTEN

De ervaringen hier beneden zijn maar een greep uit de 24 klanten die hebben gebruikt gemaakt van de diensten van Redbird Media 🙂
Wil je hier ook tussen komen te staan? Neem dan contact op!

clients

KOM MET ONS IN CONTACT!

Indien je contact met ons wilt opnemen hebben wij een aantal opties voor je klaargezet. Je kunt het contactformulier invullen of een simpele email sturen. Je hebt altijd binnen 24 uur een reactie terug!